Από την Τετάρτη 22 Μαρτίου, το ανοιχτό 93ο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Κόσμο, καλωσορίζει τη δωρεάν δράση Non Stop Motion Animation.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγρά??ατος Ανοιχτά Σχολεία του δή?ου Αθηναίων, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Non Stop Motion Animation  είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα παραγωγής βίντεο animation με τη μέθοδο του στοπ-καρέ, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν σκηνοθετικές, εικαστικές, τεχνικές, και αφηγηματικές δεξιότητες. Θα δημιουργήσουν βίντεο διάρκειας 1 έως 3 λεπτών που θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

non_stop_motion_animation_apotiposi

Για δήλωση συ??ετοχής επισκεφθείτε το www.athensopenschools.gr ή καλέστε στο 210 5277089.

Ημέρες: Κάθε Τετάρτη (22 Μαρτίου έως 31 Μαΐου)
Ώρες: 16:30-19:00
Σχολείο: 93ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Διεύθυνση: Πυθέου 9 και Αγκύλης, Νέος Κόσμος, Αθήνα 117 43

 

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία αποτελεί μια καινοτό?ο πρωτοβουλία του δή?ου Αθηναίων που βρήκε εξαρχής ?εγάλη ανταπόκριση στις τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο του προγρά??ατος, 25 σχολικά κτίρια και οι αυλές τους παρα?ένουν ανοιχτά, ?ε φύλακα, από τη λήξη της πρωινής λειτουργίας έως τις 9.30 το βράδυ, και τα  Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και φιλοξενούν δωρεάν δράσεις για όλη την γειτονιά. Έτσι, τα σχολικά κτίρια γίνονται κέντρα συνάντησης για τη γειτονιά και φιλοξενούν δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού, τεχνολογικού, εκπαιδευτικού και αθλητικού χαρακτήρα για παιδιά και ενήλικες.