Στις 3-4, 10-11 και 19-20 Δεκεμβρίου 2016 η Microsoft διοργανώνει για δεύτερη χρονιά εργαστήρια εισαγωγής στο προγραμματισμό, με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της “Ώρας του Κώδικα”.

Το Microsoft Adventure Coding Class αφορά παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών. Οι ώρες των εργαστηρίων είναι 11:00 και 13:00 και πραγματοποιούνται στα γραφεία της εταιρείας στη Λ. Κηφισίας 221, Μαρούσι. Τα παιδιά θα βρίσκονται σε μια αίθουσα που θα θυμίζει σχολική τάξη και μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων εκπαιδευτικού περιεχομένου θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, παίζοντας το νέο Minecraft Tutorial που δημιούργησε η Microsoft σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Code.org, που στόχο έχει να δώσει σε κάθε παιδί την ευκαιρία να μάθει την επιστήμη των υπολογιστών.

Η δράση αυτή υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε.).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα φετινά coding classes της Microsoft,  μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση aanstam@microsoft.com.