Το ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη ανακοίνωσε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2017 ? 2018,  τα οποία συμπληρώθηκαν, ανανεώθηκαν και καλύπτουν όλους τους τομείς των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών. Συνολικά προτείνονται 152 προγράμματα εκ των οποίων 40 για τους μαθητές των Ε΄+ ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού, 52 για το Γυμνάσιο και 60 για το Λύκειο.

Στα σχολεία της Περιφέρειας δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν αιτήσεως, να  παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω livestreaming και το skype.

Τα προγράμματα στηρίζουν Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι, Άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς.

Όλα ανεξαιρέτως τα προγράμματα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, που απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, παρέχονται δωρεάν, δεν δίνεται ουδεμίας  μορφής διαφημιστικό υλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό επιβλέπει την εξέλιξη των προγραμμάτων.

Οι χώροι του Ιδρύματος, στους οποίους εφαρμόζονται τα προγράμματα, καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής και είναι πλήρως εξοπλισμένοι με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης σε μαθητές με κινητικά προβλήματα.

Αιτήσεις:  δεκτές από 1ης Σεπτεμβρίου έως και 10 Οκτωβρίου 2017

Έναρξη προγραμμάτων: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Δείτε τα προγράμματα ανά βαθμίδα:

Πρωτοβάθμια – Συνοπτική Παρουσίαση Προγραμμάτων 2017-2018

Γυμνάσιο – Συνοπτική Παρουσίαση Προγραμμάτων 2017-2018

Γενικό Λύκειο – Συνοπτική Παρουσίαση Προγραμμάτων 2017-2018

 

Πηγή :  Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη – Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2017-2018